Biblioteca especialitzada i sala de consulta

consulta biblioteca documareLa Biblioteca de Documare posa a disposició dels usuaris un fons documental especialitzat en la temàtica marítima i pesquera des de la perspectiva de les Ciències Socials. Format per més 11.000 referències, entre monografies, publicacions periòdiques, articles en paper i en format digital, literatura gris, cartes nàutiques, dossiers temàtics i material fotogràfic i audiovisual. Està ubicada a l'edifici del Tinglado, compartint instal·lacions i serveis amb el Museu de la Pesca.

És una biblioteca d'accés lliure, oberta a totes les persones interessades en la temàtica marítima i pesquera, tant a professionals de la recerca, a estudiants i interessats en el mar i la pesca, com als propis visitants del Museu de la Pesca i de les seves exposicions temporals. Compta amb 6 punts de treball ampliables a 12, en una atmosfera tranquil·la al bell mig del port de Palamós. Disposa de connexió Wi-Fi i un ordinador de consulta dels fons fotogràfic i audiovisual.

L'accés és lliure i gratuït durant els horaris d'obertura

Horari

Dimecres i divendres. 16.00 - 19.00
Dissabtes. 10.00 - 13.00

Fora d'aquests horaris les visites s'han de concertar prèviament

Contacte

972 600 424 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.